Food Sport Health
Recepten, sporten en gezond leven!

Yes!! Morgen sinds een half jaar weer crossfitten!

YES!! Morgen is het zover! Eindelijk ga ik, sinds een ruim half jaar, weer naar de Crossfit! Crossfit RTM om precies te zijn. Na een half jaar herstellen van overtraining en blessures, sta ik nu echt weer te springen om te gaan crossfitten!

Ik zal echt weer van begin af aan moeten beginnen. M’n kracht is flink afgenomen en ook conditioneel gezien ben ik, ondanks dat ik de afgelopen twee maanden wel veel hardgelopen heb, nog lang niet op het niveau wat het is geweest.

ThumbnailMaar om eerlijk te zijn, maakt dat mij helemaal niets uit. Mijn belangrijkste doel is nu weer fit worden en bovenal plezier hebben in m’n sport. Dat is iets wat ik een geruime tijd, ook toen ik nog niet wist dat ik overtraind was, niet heb gehad.

Ik moet nog wel heel erg uitkijken met m’n elleboog. Ik merk dat m’n elleboog bij belasting snel gevoelig word. Dit zal betekenen dat ik alles waarbij ik mijn elleboog belast, bijvoorbeeld bij pull ups, maar ook met cleans, heel rustig zal moeten opbouwen en goed naar m’n lichaam moet luisteren. Ditzelfde geldt eigenlijk voor m’n schouder, waaraan ik ook een langdurige blessure heb gehad.

Maar ondanks dat! Morgen ga ik het eindelijk weer proberen. Morgen is de dag dat ik weer crossfitten mag!!

Thumbnail

Written by Christel on Sunday June 12, 2016
Permalink - Category: sport - Tags: crossfit, crossfitrtm, blessure, overtraining, comeback, fitgirl, fitdutchies

« Fotoreportage Hochkonigman - Video: Crossfit Vlog #1 »