Food Sport Health
Recepten, sporten en gezond leven!

Crossfit atleten in de Pacific Regional

Aanstaande vrijdag gaan de Regionals van start voor de Pacific, South en California Regional. Maar welke atleten starten welke Regional? De komende drie weken zal ik per regional een artikel posten over welke ‘bekende’ atleten waar starten.

In het derde artikel van deze serie lees je welke ‘bekende’ atleten er starten in de Pacific Regional. Om precies te zijn starten de Regionals voor hen al over 8 uur. Dat betekent dat het dan bij ons 1 uur ‘s nachts is. Dus kan je niet slapen, dan weet je waar je naar kan kijken..
De Pacific Regional is onderverdeeld in Asia en Australia.

Welke bekende dames atleten starten er in de Pacific Regional?

Kara WebbThumbnail
Ik had niet anders verwacht, maar natuurlijk heeft Kara Webb zich als eerste geplaatst voor de Regionals. Ook The Open 16.2 heeft ze op haar naam geschreven. Ze laat in ieder geval weer zien dat ze in vorm is!

ThumbnailAlethea Boon
Vorige jaar stond zij nog als rookie op de Games en wist ze te verrassen met haar tweede plek tijdens de WOD Murph achter Sam Briggs. Gaat zij dit jaar voor de tweede keer naar de Games?


Tia-Clair ToomeyThumbnail
Als rookie atlete werd zij vorige jaar al 2e op de Crossfit Games. Maar wie is zij? Vrijwel niemand kende haar, maar nu kan niemand meer om haar heen! Kan zij zichzelf voor de tweede keer bewijzen dit jaar?

Thumbnail
Ruth Anderson Horell
Ruth stond al 3x eerder op de Crossfit Games. Ze heeft zich in Australia als 5e geplaatst voor de Regionals. Lukt het haar om voor de 4e keer naar de Games te gaan?


Welke bekende heren kunnen we verwachten op de Pacific Regionals?

Kyle FrankenfeldThumbnail
Kyle Frankenfeld, een naam die al eerder is gevallen als je de Open een beetje hebt gevolgd. Hij is in The Open namelijk 5e overall geworden Worldwide, maar vrijwel niemand had ooit eerder van hem gehoord. Hij heeft 3x eerder meegedaan aan de Regionals, maar het is hem nog niet gelukt zich te kwalificeren voor de Games. Zal hij dit jaar als rookie naar de Games gaan?

ThumbnailRob Forte
Rob Forte daarentegen is al 5x naar de Games geweest. Zijn beste klassering was de 12e plek in 2014. Dit jaar heeft hij zich als 2e geplaatst voor de Regionals. Gaat Rob voor de 6e keer naar de Crossfit Games?


Khan PorterThumbnail
In 2014 werd hij 27e op de Games. In 2015 33e. Nu heeft hij zich als 4e geplaatst voor de Regionals. Gaat hij voor de 3e keer naar de Games?

Written by Christel on Thursday May 12, 2016
Permalink - Category: sport - Tags: crossfit, crossfitgames, karawebb, regionals

« Crossfit atleten in de South Regional - VLOG #8 Nieuwe tuin, 10 km hardlopen en verjaardag »