Food Sport Health
Recepten, sporten en gezond leven!

Crossfit atleten in de East Regional

Terwijl de Meridian Regional al bezig is, start de East Regional in de loop van de middag, met niet de minste atleten. Wat dacht je van de Fittest Woman on Earth 2015: Katrin Tanja Davisdottir. En de nummer twee bij de heren van 2015 en 2014: Mat Fraser!

Maar welke atleten kan je nog meer verwachten bij de dames?

Katrin Tanja DavisdottirThumbnail
Met nog maar 23 jaar wist ze zich in 2013 al voor het eerst te kwalificeren op de Crossfit Games. Het jaar daarna liep ze de Games mis met één mislukt event, namelijk de rope climing. In 2015 kwam ze ijzersterk terug en mocht ze zichzelf The Fittest Woman on Earth noemen. Dit jaar is ze van de Meridian naar de East Regional overgestapt. Kan zij dit jaar die titel verdedigen?

ThumbnailMichele Letendre
Een niet te ontbreken naam op de Crossfit Games: Michelle Letendre. Ze heeft sterke lift, maar met haar waterpolo-achtergrond doet ze het ook altijd goed op zwemevents. Dit jaar probeert ze zichzelf voor de 6e keer te plaatsen voor de Crossfit Games.

Kari PearceThumbnail
Vorige jaar stond ze als rookie op de Games en is ze uiteindelijk als 21e geëindigd. Tijdens Event 8 op de Crossfit Games; de Soccer Chipper, werd ze tweede. Lukt het haar om zich voor de 2e keer te plaatsen voor de Games?

ThumbnailCarol-Ann Reason-Thibault
Ook Carol-Ann stond vorige jaar als rookie op de Games. Dit jaar is ze alweer sterk begonnen aan haar pas om zich te kwalificeren voor de Games. Ze is namelijk als 6e worldwide geëindigd in The Open. Gaat zij deze geweldige prestatie voortzetten?


Op welke mannen moeten we gaan letten?

Mathew FraserThumbnail
Zowel in 2014 als 2015 is hij als 2e geëindigd op de Crossfit Games. Als voormalig gewichtsheffer kon hij gelijk al goed meekomen met de top. Gymnastics blijft een aandachtspuntje, maar zal het hem dit jaar lukken om The Fittest Man on Earth te worden?

ThumbnailPaul Tremblay
In 2014 stond hij al eerder op de Games. Vorige jaar liep hij echter een spot mis, door een slechte klassering op de Regionals tijdens Event 4: de handstandwalk. Hopelijk gaat hij dit jaar niet voor gaas op de hadnstandwalk en lukt het hem terug te keren naar de Games.

Alex VigneaultThumbnail
In 2014 liep hij nipt een spot voor de Games mis. Vorige jaar kwalificeerde hij zich wel voor de Games en is hij als rookie 11e geëindigd. Gaat hij dit jaar in de top 10 eindigen?

Written by Christel on Friday May 27, 2016
Permalink - Category: sport - Tags: regionals, crossfit, crossfitgames, katrindavidsdottir, matfraser

« Vegan Roti - Trailrunning Clinic Ultra Outdoor Sports »