Food Sport Health
Recepten, sporten en gezond leven!

Crossfit atleten in de Atlantic Regional

Dit weekend is het de beurt aan de West en Atlantic Regional. Gisteren schreef ik een artikel over welke bekende atleten je in de West Regional aan de start kan verwachten. Dit keer is het de beurt aan de Atlantic Regional. Persoonlijk vind ik de Atlantic Regional een leuke Regional om naar te kijken, met veel bekende atleten die de strijd met elkaar aan gaan!

Wie gaan er vanuit de Atlantic Regional naar de Crossfit Games?

Naar welke dames kan je uitkijken?

Emily BridgesThumbnail
Ze won de eerste Open workout van dit jaar. Uiteindelijk is ze als 8e wereldwijd geëindigd in The Open. Vorige jaar stelde ze een beetje teleur met een 24e plaats op The Games. In 2014 was ze echter als rookie op de 6e plaats geëindigd. Gaat ze het dit jaar weer waarmaken?

ThumbnailCassidy Lance
Al 3x eerder stond zij op The Games. Haar beste klassering was een 83 plek in 2014. Dit jaar heeft ze zich als 3e geplaatst voor de Regionals. Lukt het haar ook dit jaar weer om zich te plaatsen voor de Games?


Anna TunnicliffeThumbnail
Ze is een voormalig Olympisch zeilster, maar nu staat ze al een paar jaar op een rij op de Crossfit Games. Anna doet het vooral goed op de conditionele workouts. Lukt het haar om zich voor de 4e keer te plaatsen voor de Games?

ThumbnailChristy Adkins
Christy Adkins stond al wel 6x op de Crossfit Games. Haar beste klassering was een 6e plek. Vorige jaar miste ze nipt een kwalificatie voor de Games door in de Atlantic Regional als 6e te eindigen. Dit jaar zal ze vastberaden zijn om zichzelf opnieuw te plaatsen voor haar 7e trip naar de Games.

Talayna FortunatoThumbnail
In 2012 stond ze op het podium op de Crossfit Games. Vorige jaar kampte ze met een enkel blessure. Dit jaar zal ze zichzelf weer moeten bewijzen, in dit sterke deelnemersveld, om een plaatsje te bemachtigen voor de Games.

Welke mannen staan er aan de start van de Atlantic Regional?

ThumbnailNoah Olsen
Noah is 1e geworden in The Open wereldwijd. Daarmee heeft hij zelfs Rich Froning verslagen. In 2014 stond hij voor de eerste keer op de Games en wist gelijk een 8e plaats te bemachtigen. Vorige jaar is hij ook als 8e geëindigd. De verwachtingen zullen hoog zijn na zijn 1e plek in The Open.

Ben SmithThumbnail
The Fittest Man of The World 2015. Dat is Ben Smith! Dit jaar zal hij zijn titel verdedigen, maar eerst moet hij zich tijdens de Regionals hiervoor kwalificeren.

ThumbnailTravis Mayer
Vorige jaar liep Travis zijn ticket naar de Regionals mis na een 8e plek op de Regionals. In die twee jaren daarvoor wist hij zich wel te kwalificeren voor de Games. Dit jaar zal hij alles op alles moeten zetten om zich voor weer voor de 3e keer te kwalificeren.

Written by Christel on Wednesday May 18, 2016
Permalink - Category: sport - Tags: crossfit, crossfitgames, regionals, bensmith, noaholsen

« Crossfit atleten in de West Regional - Trailrunning Bergschenhoek »