Food Sport Health
Recepten, sporten en gezond leven!

Receptenvideo #1 Kikkererwtenschotel

Jaaa, m'n eerste receptenvideo staat online: een kikkererwtenschotel. Deze kikkererwtenschotel is helemaal veganistisch. Dat betekent zonder vlees, vis, eieren of andere zuivelproducten. Als je toch liever vlees toevoegt, dan smaken spekblokjes er lekker bij.

Written by Christel on Thursday April 7, 2016
Permalink -

VLOG #2 Weekend vieren + 67 km wielrennen

Ik ben het weekend begonnen met een biertje drinken op het terras van Van Zanten in Rotterdam. Daarna lekker pizza gegeten bij Napoli. Zaterdag het nieuwe huisje van m'n broer bezocht in Alphen aan den Rijn. Samen met m'n moeder een kikkererwtenschotel klaargemaakt -> receptenvideo coming soon. Zondagochtend een duurrit van 67 km op de racefiets gereden om het weekend sportief mee af te ronden.

Written by Christel on Monday April 4, 2016
Permalink -

VLOG #1 op weg naar de gym + benentraining

Jaaa m'n allereerste VLOG staat online! Na een heerlijk paasweekend vol gezelligheid, lekker eten, is het weer tijd om de gym in te duiken voor een benentraining.

Written by Christel on Sunday April 3, 2016
Permalink -

Vegan Sushi

Gisteravond hebben we voor het eerst zelf sushi gemaakt. WAUW! Wat was dit heerlijk zeg! Regelmatig zijn we naar een sushi restaurant geweest, maar destijds aten we nog gewoon vis etc. Nu hebben we natuurlijk vegan sushi gemaakt ipv sushi met zalm of tonijn, en echt waar ik stond versteld! Och, het was echt voortreffelijk!! En eigenlijk is het zo simpel om te maken. Je bent niet eens veel meer tijd kwijt dan wanneer je bijvoorbeeld een curry maakt.

Written by Christel on Sunday April 3, 2016
Permalink - Category: food - Tags: sushi, vegan, gezond, diner

Homemade muesli/granola

Yoghurt met muesli of cruesli is één van de meest gegeten ontbijtgerechten in Nederland. Het is inderdaad ook erg lekker.. Er jammer is alleen dat muesli/cruesli zoals je die in de winkel koopt vaak boordevol suikers zitten. Helaas heeft lang niet iedereen dat in de gaten en denkt men een gezond ontbijt eten. Maar gelukkig..! Je kan ook jouw eigen muesli maken. Niet moeilijk en super lekker. Het is echt een wereld van verschil met de muesli die je uit pak uit!

Written by Christel on Sunday April 3, 2016
Permalink - Category: food - Tags: granola, muesli, recept, food, ontbijt

Bananen milkshake

Jammie bananen milkshake! Ik ben zelf geen groot bananenfan, Matijs daarentegen wel, maar deze milkshake vind ik toch ook wel erg lekker!

Written by Christel on Wednesday March 30, 2016
Permalink - Tags: recept, banaan, milkshake - Category: food

Linzencurry

Aan het begin van de week heb ik deze linzencurry gemaakt. Allebei vonden we 'm echt héérlijk!! Afgelopen vrijdag bleef ik bij m'n ouders eten, aangezien Matijs een businesstrip had naar Stuttgart. Ik stelde voor om de linzencurry ook voor m'n ouders te maken. Gelukkig niet voor niks. Onze mening over dit recept werd gedeeld, HEERLIJK!

Written by Christel on Tuesday March 29, 2016
Permalink - Tags: recept, curry - Category: food