Food Sport Health
Recepten, sporten en gezond leven!

Week Diary #3: 9 mei t/m 15 mei

Dit was een week waarin ik vooral veel heb gedaan, zoals de tuin omgetoverd tot een mooie, nieuwe tuin. Eindelijk weer, sinds lange tijd, 10 km hardgelopen! Yes Yes Yes! En Matijs z'n verjaardag gevierd. Ook heb ik aan het begin van de week toch nog, tegen de verwachting in, lekker van de zon kunnen genieten. Wanneer kom je weer zonnetje? M'n tuin is nu klaar haha! Lees je mee?

Written by Christel on Monday May 16, 2016
Permalink - Categories: food, sport, health - Tags: weekdiary, crossfit, hardlopen, workout, restauranttrots, tuin


Crossfit atleten in de Pacific Regional

Aanstaande vrijdag gaan de Regionals van start voor de Pacific, South en California Regional. Maar welke atleten starten welke Regional? De komende drie weken zal ik per regional een artikel posten over welke ‘bekende’ atleten waar starten.

In het derde artikel van deze serie lees je welke ‘bekende’ atleten er starten in de Pacific Regional. Om precies te zijn starten de Regionals voor hen al over 8 uur. Dat betekent dat het dan bij ons 1 uur ‘s nachts is. Dus kan je niet slapen, dan weet je waar je naar kan kijken..
De Pacific Regional is onderverdeeld in Asia en Australia.

Written by Christel on Thursday May 12, 2016
Permalink - Category: sport - Tags: crossfit, crossfitgames, karawebb, regionals

Crossfit atleten in de South Regional

Aanstaande vrijdag gaan de Regionals van start voor de Pacific, South en California Regional. Maar welke atleten starten welke Regional? De komende drie weken zal ik per regional een artikel posten over welke ‘bekende’ atleten waar starten.

In het tweede artikel van deze serie lees je welke ‘bekende’ atleten er starten in de South Regional. De South Regional is onderverdeeld in Latin-America, South Central en South West.

Written by Christel on Wednesday May 11, 2016
Permalink - Category: sport - Tags: crossfit, crossfitgames, camilleleblancbazinet, regionals

Crossfit atleten in de California Regional

Aanstaande vrijdag gaan de Regionals van start voor de Pacific, South en California Regional. Maar welke atleten starten welke Regional? De komende drie weken zal ik per regional een artikel posten over welke ‘bekende’ atleten waar starten. Te beginnen met de California Regional.California is onderverdeeld in Northern California en Southern California.

Written by Christel on Tuesday May 10, 2016
Permalink - Category: sport - Tags: crossfit, crossfitgames, regionalsVLOG #6 Brussel

Gisteravond en vandaag was ik samen met Matijs in Brussel. Mooie, levendige stad! Luxe hotel, heerlijk weer, super lekker gegeten en ook nog gesport! Kijk je mee?

Written by Christel on Friday May 6, 2016
Permalink -