Food Sport Health
Recepten, sporten en gezond leven!

Vakantie WODs (1)

Nog maar 1 week en dan is het zo ver. ZOMERVAKANTIE!!

Misschien herken je jezelf hierin. Veel crossfitters denken: ojee, hoe moet ik nou trainen op vakantie? Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn kracht niet verlies? Hoe voorkom ik dat ik niet enorm achteruit ga als ik, bijvoorbeeld in Frankrijk op strandvakantie bent?

Gelukkig zijn er heel wat WODs die je kan doen zonder dat je gewichten of iets dergelijks nodig hebt. Met een beetje creativiteit kom je een heel eind. Vind je het toch moeilijk om zelf WODs te bedenken? Elke week van de vakantie, te beginnen met vandaag, zal ik 3 WODs plaatsen die jij gemakkelijk op vakantie kunt doen.

Written by Christel on Friday July 1, 2016
Permalink - Category: sport - Tags: crossfit, vakantie, wod, workoutopvakantie, workout, annie, griff, krachttrainingCrossfit Nano 6.0 voor kids

Binnenkort, over 23 dagen, zijn de nieuwste Nano's: Nano 6.0, ook verkrijgbaar voor kinderen! Tegenwoordig wordt Crossfit Kids steeds populairder. Ik kan mij zo voorstellen dat ook kinderen het super vet vinden om, net als alle anderen crossfitters, Crossfit Nano's te dragen.

Written by Christel on Tuesday June 14, 2016
Permalink -

Hoe het allemaal begon..

Hoe kom je erop om eventjes in het weekend naar Oostenrijk te rijden om daar mee te doen met een trailrun wedstrijd van 23,5 km (of 48 km of 85 km). Na de zomer van 2015 besloot ik mij meer te gaan focussen op trailrunning (ook hardlopen) en dat terwijl ik helemaal into de Crossfit was op dat moment. Ik zal je vertellen hoe dit komt..

Written by Christel on Thursday June 2, 2016
Permalink -

Race voorbereiding Hochkonigman Trail

Nog maar 3 dagen tot aan de 23.5 km Hochkonigman Trail in Oostenrijk! Ik heb er ontzettend veel zin in!
Gisteravond heb ik alvast al mijn spullen bij elkaar gepakt, maar wat neem ik nou precies mee? Er zijn namelijk dingen die verplicht zijn. Hoe zit dat nou precies met zo'n trail?

Written by Christel on Wednesday June 1, 2016
Permalink - Category: sport - Tags: hochkonigmantrail, trailrunning, ultratrail, uitrusting, raidlight, raidlightnl, voeding, sis, isostar